Vragen?
neem contact op

Kinderen

Kinderen kunnen ook terecht bij In Balance Podotherapeutisch Centrum! Afwijkende standen van het bewegingsapparaat bij kinderen kunnen op latere leeftijd klachten veroorzaken. Het dan ook belangrijk om hier tijdig en preventief advies over te krijgen.

De intelligente inlegzolen helpen kinderen in hun groeifase: bepaalde foute voetfuncties op latere leeftijd vinden hun oorzaak tijdens de kinderjaren. Kindervoetjes van 6 tot 14 jaar hebben een ideale soepele structuur om met inteligente inlegzolen voor een duurzame oplossing te zorgen. Ook hier zal het juiste schoenadvies een belangrijke rol spelen.

Het is een groot voordeel om tijdig te starten met In Balance functionele zooltherapie bij kinderen. Het zou ideaal zijn om kinderen op de leeftijd van 6 à 7 jaar Podotherapeutisch-biomechanisch te laten screenen. Op dat moment is de kindervoet nog in volle ontwikkeling, is er nog veel kraakbeen aanwezig en zijn de groeischijven nog niet gesloten. Zolang kinderen in de groei zijn kunnen deze voetstanden aangepast worden en er voor zorgen dat uw kind de perfecte voetstand krijgt!

Dat zijn ideale voorwaarden om foute voetjes podotherapeutisch met intelligente functionele zolen op het rechte spoor te zetten. Meer dan voor wie ook gelden hier de regels betreffende het dragen van de juiste schoenen.

Breng ook uw lichaam in balans!
Neem contact op

Onze partners