Vragen?
Neem contact op

Onze praktijk

Niet zomaar podotherapie!

Het concept waarmee gewerkt wordt bij In Balance Podotherapeutisch Centrum is uniek in Nederland en staat voor kwaliteit van onderzoek tot materialen. In Balance Podotherapeutisch Centrum werkt met high end technologie en software, gestandaardiseerd en geprotocolleerd.  Ganganalyses worden opgenomen middels high speed camera's i.c.m. software om deze beelden te analyseren. 

Bestaande technieken voor het produceren van op maat gemaakte inlegzolen hebben hun nut bewezen, maar zoals in alle domeinen staat ook de technologie en de wetenschappelijke evolutie in onze sector niet stil. Innovatie en technologie laten ons toe om functionele inlegzolen te produceren die u letterlijk op het lijf geschreven zijn.

De functionele zolen worden bij In Balance Podotherapeutisch Centrum enkel afgeleverd door erkende Masters of Bachelors in de podotherapie. Zij zijn de architect van uw bewegingspatroon en zij helpen u om uw lichaam perfect in balans te brengen en te houden. In Balance Podotherapeuten worden intern opgeleid en moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. 

Breng ook uw lichaam in balans!
Neem contact op

Onze partners